Direct gratis advies!

Neem contact met ons op

X
 

Bij Kracht! Letselschade krijgen we regelmatig te maken met mensen, waarvan het leven van de een op de andere dag verandert. Na een ongeval met letsel staat het leven even stil. Als slachtoffer van letselschade heb je fysieke en misschien ook wel mentale schade. Je dagelijkse bezigheden kun je niet langer uitvoeren. Er komt veel op je af. Je maakt je zorgen over de toekomst.

Ondanks dit alles zien wij bij onze cliënten toch vaak veerkracht en positiviteit. Dit raakt ons keer op keer en geeft ons de kracht om door te gaan met het werk wat wij doen: strijden voor de belangen en het realiseren van een passende schadevergoeding na letsel. Deze energie gunnen we jou ook! Daarom maak jij nu kans op het boek "Kracht" van Marc de Hond.

Kracht is het aangrijpende verslag van een dramatische gebeurtenis in het leven van een succesvolle jonge jongen. Hoe verwerk je de fysieke, mentale en sociale gevolgen van een ernstige handicap en hoe weet je dankzij een grenzeloos optimisme een nieuw leven op te bouwen? In Kracht geeft Marc de Hond een uniek kijkje achter de schermen van de zorgsector en beschrijft hij wat de gevolgen zijn van een plotselinge, ernstige handicap op je relatie met familie en vrienden en op je liefdesleven.

Wil jij kans maken op een exemplaar van dit boek? Ga dan naar de winactie op ons Facebookkanaal en reageer onder het bericht. Onder alle deelnemers verloten we 5 boeken. Winnaars ontvangen in de week van 27 juli bericht.

0852738227