Ook tijdens de coronacrisis werken wij gewoon door! Wel nemen wij enkele maatregelen. Lees hierover meer in dit nieuwsbericht.

Het coronavirus

Het coronavirus is momenteel onderwerp van de dag. En dat is logisch, in korte tijd is het veranderd van een virus aan de andere kant van de wereld naar een levensbedreigend virus dat in Nederland ook vele besmettingen tot gevolg heeft.

Kracht! Letselschade blijft geopend

Zoals je weet staat gezondheid bij ons altijd al hoog in het vaandel. Dagelijks strijden wij voor de belangen van onze cliënten, zodat zij als slachtoffer van letselschade niks anders hoeven dan zich te focussen op lichamelijk en mentaal herstel. Ook in deze moeilijke tijd blijven wij jouw grip op letselschade. Wij werken gewoon door zolang als dit mogelijk blijft.

Onze maatregelen

Uiteraard verandert er wel het een en ander. Omdat wij ons houden aan de richtlijnen van het RIVM kunnen wij je niet meer zomaar thuis of in het ziekenhuis bezoeken. Wel kunnen wij je telefonisch voorzien van adviezen. Indien je graag wat persoonlijker contact wenst, kunnen wij ook videobellen.

Ben jij slachtoffer van letselschade? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!