Redenen om te kiezen voor een
Second Opinion

Bij Kracht! Letselschade komen we vaak in contact met mensen die vragen hebben over hun lopende letselschadezaak bij een ander bureau. We beginnen meestal door te vragen naar het standpunt van hun eigen behandelaar. De reacties variëren sterk: sommige belangenbehartigers reageren niet, blijven vaag en bieden geen inhoudelijke uitleg. Anderen zijn volledig onwetend over wat er speelt, omdat hun huidige behandelaar geen informatie deelt en gebrekkig communiceert.

Bij Kracht! hechten we enorm veel waarde aan het volledig informeren van onze cliënten. Als experts brengen we onze cliënten op de hoogte van de mogelijkheden en hun rechten.
We delen onze visie op de beste aanpak en stimuleren onze cliënten om weloverwogen beslissingen te nemen over de behandeling van hun zaak. De beslissing nemen we niet alleen, maar altijd samen met jou. En wist je dat je in veel gevallen vaak kosteloos kunt overstappen naar een van onze experts? Kracht! Letselschade staat voor je klaar, zodat we samen de controle terugkrijgen over jouw letselschade.

Vraag een second opinion aan bij Kracht! Letselschade

Dus, wanneer je langere tijd niets hoort van je belangenbehartiger? Of als de verzekeraar je een voorstel doet waarvan je niet zeker weet of het eerlijk is? Dien dan kosteloos je dossier in bij Kracht! Letselschade en ontvang van ons een eerlijk advies. Als je dat wenst, kunnen wij zelfs de behandeling op ons nemen zonder dat jij daar kosten voor hoeft te maken. Hier ligt onze kracht.