Samenwerking met
Assurantie Intermediairs

Binnen het domein van assurantie intermediairs begrijpen wij de complexe uitdagingen waar jij en je klanten mee te maken kunnen krijgen, met name op het gebied van letselschade na een ongeval. Situaties doen zich voor waarin klanten of verzekerden letsel oplopen, maar geen rechtsbijstandsverzekering hebben afgesloten.

Daarnaast komt het veelvuldig voor dat klanten of verzekerden liever niet door een rechtsbijstandsverzekeraar worden bijgestaan, maar wel de voorkeur geven aan een kosteloze en ervaren letselschade-expert die persoonlijk contact opneemt en een meer individuele benadering hanteert. Verzekerden kunnen eveneens zonder kosten ons kantoor raadplegen als zij een Schadeverzekering Voor Inzittenden/opzittenden hebben en zij zelf aansprakelijk zijn voor het ongeval.

Kracht! Letselschade in Actie

Wanneer je ervoor kiest om jouw klanten naar Kracht! Letselschade door te verwijzen, ben je verzekerd van een partner die volledig toegewijd is aan het welzijn van jouw klanten. Onze diensten gaan verder dan alleen juridische aspecten. We bieden een persoonlijke en kosteloze aanpak, waarbij we de klant bijstaan in elke stap van het letselschadeproces. Met onze uitgebreide ervaring in het vakgebied, kunnen wij snel inzicht verschaffen in de aansprakelijkheid en mogelijke vervolgstappen. Zelfs als de schade van jouw klant wel gedekt is door een rechtsbijstandsverzekering, kunnen wij zonder kosten ondersteuning bieden aan jouw klant.

Meer informatie

Wil je graag meer te weten komen over de betrokken werkwijze van Kracht! Letselschade en hoe samenwerken met ons voordelen kan opleveren voor jouw assurantiekantoor? Download dan onze brochure of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Diverse tevreden assurantiekantoren hebben de stap al genomen.

Download Brochure