Praktijkvoorbeeld van een second opinion zaak met resultaat. Zonder naar de situatie te kijken wordt door diverse partijen de zaak afgewezen. Kracht! deed een second opinion.

Wat als je aangereden wordt? Je loopt ernstig knieletsel op. Je kunt je werk niet meer doen. Niemand wil je helpen. Dat overkwam de heer A. te L. Enige tijd geleden was hij onderweg op zijn fiets toen hij plotseling werd aangereden door een auto van rechts. Voorrangsfoutje zal je denken. Eigen schuld wellicht…. Dat was ook wat diverse andere partijen dachten toen de heer A. hen om hulp vroeg. Zonder naar de situatie te kijken wezen zij de zaak af.

Toch was er nog hoop

Gelukkig kwam de heer A. in contact met Kracht!. Hij vertelde ons wat er gebeurd was en dat hij bang was om zijn baan te verliezen. Door het opgelopen knieletsel kon hij zijn werk als vloerenlegger niet meer uitvoeren en de vraag was hoe lang het herstel nog zou duren. Wij namen de tijd, luisterde naar het hele verhaal en spraken met de heer A. af om ter plaatse te gaan kijken. Wat bleek? De auto kwam niet alleen van rechts, maar ook uit een uitrit. Kortom de heer A. had wel degelijk een zaak! Binnen 4 maanden was de zaak afgerond en was er een aanzienlijke schadevergoeding voor de heer A.

Natuurlijk had het nog steeds zo kunnen zijn dat er echt geen zaak was voor de heer A. Maar je kunt nooit vanuit een persoonlijke e-mail of aan de telefoon beoordelen hoe de feiten liggen. Daarom is het van belang dat je naar de mensen luistert en de situatie met eigen ogen aanschouwt. En dat is waar wij bij Kracht! Letselschade voor staan. Persoonlijke aandacht, echt luisteren en wij komen altijd langs als dat nodig is.

De heer A.: “Ik ben zo dankbaar dat er eindelijk echt naar mij geluisterd werd!”

En daar doen we het voor.

Heb jij ook hulp nodig na letsel?

Heb jij ook letselschade opgelopen of wil je meer informatie over Kracht! Letselschade? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul ons contactformulier in of bel ons op 085-2738225. Uiteraard kun je ook een terugbelverzoek achterlaten.