Bedrijfsongevallen

Heb je op het werk een ongeluk gehad en heb je hier letsel aan overgehouden? Laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag.

Bekijk de mogelijkheden

Verkeersongevallen

Heb jij een ongeluk gehad in het verkeer en hier letsel aan overgehouden? Laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag.

Bekijk de mogelijkheden

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Advocaat bij Letselschade?

95% van de letselschadezaken wordt buiten rechte, dus zonder tussenkomst van de rechter, met de aansprakelijke verzekeraar geregeld. Een directe noodzaak om je door een advocaat te laten bijstaan is er dan ook niet. Alleen in de resterende 5% van de zaken waar de rechter aan te pas komt is inschakeling van een proces advocaat noodzakelijk. Kracht! Letselschade heeft een samenwerkingsverband met ervaren en krachtige procedure advocaten zodat wij ook een gerechtelijke procedure niet uit de weg gaan!

Kan ik zelf mijn letselschade verhalen bij de tegenpartij?

Onze hulp en advies is 100% gratis. Probeer het niet zelf, maar laat je helpen!

De wetgever heeft bepaald dat de consument hulp moet kunnen krijgen bij het verhalen van zijn letselschade op kosten van de aansprakelijke tegenpartij. Dit omdat het slachtoffer onvoldoende deskundig wordt geacht om zijn of haar letselschade zelf op de aansprakelijke partij te verhalen. Je krijgt doorgaans te maken met een verzekeraar die juristen en letselschadedeskundigen in dienst heeft. Het komt vaak voor dat verzekeraars bepaalde schadeposten “over het hoofd zien” of te laag waarderen.

Om het letselschadeslachtoffer hiertegen in bescherming te nemen is art. 6:96 Burgerlijk Wetboek (BW) in het leven geroepen. Daarin is geregeld dat je als letselschade slachtoffer het recht hebt om je te laten bijstaan door een letselschade expert. Het regelen van letselschade is onze kracht!

Bekijk alle veelgestelde vragen