Na een bedrijfsongeval loopt De heer T. te S. blijvend letsel aan oor en gehoor op. Hij zoekt op internet naar hulp, en komt bij Harry van Kracht! Letselschade terecht.

De heer T. te S. werkt al jaren bij een groot staalconcern in Noord-Holland. Op een dag is hij lekker aan het werk als hij bij een andere klus wordt geroepen. Op het moment dat ze net goed bezig zijn schiet er een splinter los, zo zijn oor in. Het gaat hier om een stukje met een enorme hitte, dus de pijn is kort maar heel hevig. Daarna doodse stilte in zijn oor en ook geen pijn meer. Er blijken derdegraads brandwonden in zijn oor te zitten.

Onbevredigende oplossing via procedure werkgever

De heer T. volgt de procedure die zijn werkgever heeft voorgeschreven bij letsel op de werkplek.

Hij stelt de desbetreffende afdeling op de hoogte. En vraagt na enige tijd om een compensatie omdat zijn kosten behoorlijk oplopen. Hij krijgt echter weinig response. Tot hij het zat is, en op internet gaat zoeken voor hulp, en zo bij Harry van Kracht! Letselschade uitkomt.

Kracht! neemt de zaak over

Harry pakt vanaf dat moment de zaak van de heer T. op, zodat deze zich op zijn herstel kan richten.

Het oor zal niet meer herstellen en het gehoor zal slecht blijven, maar de heer T is tevreden met zijn schadevergoeding en hoe de zaak door Harry opgepakt is. Dat was voor hem wel een bezoekje aan het kantoor in Hoorn waard.

Wanneer is er sprake van letselschade?

Wanneer jij letsel oploopt door toedoen van een derde, spreekt men van letselschade. In principe maakt de oorzaak van jouw letsel niet veel uit, maar is er pas sprake van letselschade wanneer het buiten jouw schuld om heeft plaatsgevonden en er een aansprakelijke partij kan worden aangewezen. Is dit het geval, dan heb jij recht op een vergoeding. Een letselschadebureau kan jou helpen met het claimen van jouw letselschade.

Oorzaken van letsel

 • Arbeidsongeval
 • Verkeersongeval
 • Kapot wegdek, weegbeheerderszaken noemen we dat.
 • Dierenbeet, zoals door een hond.
 • Werkwijze

  Na een ongeval komt er veel op je af, dan wil je niet lang in onzekerheid zitten. Wij geven je zo spoedig mogelijk duidelijkheid over je verhaalsmogelijkheden. Je hebt een vaste letselschade expert die je van het begin tot het einde begeleidt en ondersteunt.

  Niet alleen in juridische- en financiële zin maar ook in praktisch opzicht. Wij schakelen, als jij dat wilt, tijdig deskundigen in om je daarbij te helpen.

  Soorten schadevergoeding en gratis hulp

  Niet alleen de materiële schade, maar ook de immateriële schade kan vergoed worden. Denk hierbij aan pijn, angst of depressiviteit. Smartengeld is de vergoeding die je krijgt voor alle lichamelijke, emotionele en mentale schade die je hebt opgelopen door het ongeval.

  Een schadevergoeding is vaak via een verzekering te verkrijgen. Het is namelijk goed aantoonbaar welke kosten gemaakt moeten worden om de schade te repareren. De lichamelijke en emotionele schade zijn moeilijker te verhalen. Deze schade, ook wel letselschade genoemd, is namelijk niet eenvoudig in geld uit te drukken. Om jouw letselschade te kunnen verhalen heb je vaak hulp nodig van een letselschadebureau, zoals Kracht! Letselschade. Wij helpen jou gratis in de strijd voor jouw belangen bij de aansprakelijke partij en doen er alles aan om een passende vergoeding te realiseren.

  Hulp nodig bij het claimen van jouw letselschade?

  Heb jij hulp nodig bij het claimen van jouw schade? Wil je een advies of een second opinion? Of wil jij meer informatie over Kracht! Letselschade? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul ons contactformulier in of bel ons op 085-2738225. Uiteraard kun je ook een terugbelverzoek achterlaten. Wij zijn er om je te helpen!