Steun en werken vanuit het hart

Menno Weehuizen dankjewel voor je steun en bemiddeling met mijn letselschadezaak.
Ik ben heel blij met alle uitwisseling begrip en empathie welke ik heb ondervonden ten tijde van mijn letsel toen ik zelf niet meer wist wat ik moest doen.
Heel dankbaar voor de positieve uitkomst.
Ik beveel de heer Weehuizen bij Kracht Letselschade ten zeerste aan.

Hartelijke groet
Maudy

Maudy, Egmond aan den Hoef

Professioneel met aandacht.

Na het ongeval gaan er toch wel emoties door je heen. Mijn eerste gedachten gingen niet uit naar letselschade. Op advies uit mijn omgeving werd mij geadviseerd met Harry (Kracht) in contact te treden. Dat heb ik gedaan en heb voor Kracht gekozen. Harry nam de tijd voor het intake gesprek en heeft het verdere verloop, samen met Lilly, professioneel begeleid. De adviezen en begeleiding hebben het voor mij mogelijk gemaakt het ongeval en plekje te geven. Harry en Lilly bedankt.

Klaas Zeeman, HOORN NH

Zerr vakkundig geholpen

Mijn moeder is door een verkeerde behandeling een zeer grote fout van Thebe
Heel ziek geworden nu 16 maanden verder nog steeds last van door de goede hulp van de Heer Harry van letselschade hebben ze het nu eindelijk erkend

Conny Heessels, Oiaterwijk

Professioneel ontzorgd

We zijn blij dat we in contact zijn gekomen met Kracht! Letselschade. Gedurende het traject zijn we op zeer correcte, betrokken en vriendelijke wijze geïnformeerd over alle zaken die op je pad komen bij de afhandeling van letselschade. Op dat moment is het fijn als je professioneel ontzorgd wordt want het was al snel duidelijk dat dit complexe materie is. Communicatie verliep efficient en we zijn erg tevreden met het resultaat dat Menno voor mijn schoonmoeder heeft kunnen bereiken. We bevelen dit bureau van harte aan.

Edgar, Heiloo

Zeer tevreden

We zijn zeer goed geholpen door Sergio. Mijn dochter was aangereden en had daarbij letsel opgelopen en de automobilist was doorgereden. Gelukkig door het noteren van zijn kenteken heeft Sergio verhaal kunnen halen bij de tegenpartij.

Hij heeft er veel tijd en energie ingestopt. We zijn hem zeer dankbaar . Zeer goede communicatie en Sergio hield ons goed op de hoogte van al het mail verkeer met de tegenpartij.

Saskia Martens, Spanbroek

De begeleiding is laagdrempelig, eerlijk en deskundig.

Ik heb het privilege gehad om begeleid te worden door Hans, een uitzonderlijk deskundige letselschade jurist. Vanaf het begin heeft Hans zich ingezet om mij bij te staan met zijn diepgaande kennis en empathische benadering. Zijn professionele en persoonlijke aanpak heeft het hele proces soepeler en begrijpelijker gemaakt. Voor iedereen die op zoek is naar een letselschade jurist die echt om zijn cliënten geeft, is Hans zonder twijfel de beste keuze. Dankzij hem heb ik niet alleen juridische ondersteuning gekregen, maar ook het gevoel dat iemand oprecht aan mijn kant staat. Sterk aanbevolen!

Atik, Achahbar

Geweldig geholpen en afgehandeld

Bij een zeer groot arbeidsongeval waar ik daarna invalide werd heb ik Kracht Letselschade gebeld en hulp ingeroepen

Waarbij ik zeer vriendelijk en kundig ben geholpen en t uiteindelijke resultaat is naar volledige tevreden heid afgehandeld

Harry en lilly onze welgemeende dank en respect voor t geduld met ons Met welgemeende dank en vooral vriendelijke groet Hans Koppenol

En olivia koppenol

hans koppenol, purmerend

Veel expertise met persoonlijke aandacht

Wij bedanken graag de heer Weehuizen voor al zijn inzet en hulp bij het behartigen van de zaak door een verkeersongeval met letsel. Met alle geduld en vertrouwen altijd zeer betrokken, inlevend, praktisch en vakkundig geweest. Voor ons goed verwoord en geformuleerd en daarmee hard gemaakt voor onze belangen met na vijf jaar een tevreden afsluitend resultaat. 

Familie, Heerhugowaard

Zeer deskundig en ervaren

Na mijn bedrijfsongeval ben ik uitstekend juridisch bijgestaan in mijn letselschade procedure door de heer Tehubijuluw Het was een langdurige zaak maar door de daadkracht en het volhouden van de heer tehubijuluw toch tot een goed einde gebracht

Marga, Purmerend

Zeer professioneel, betrokken en vriendelijk geholpen.

Na een aanrijding buiten mijn schuld achter op mijn auto, wat een wiplash tot gevolg had, ben ik zeer professioneel, betrokken en vriendelijk geholpen door het team van Krachtletsel schade Alkmaar. Na een sterke behandeling van mijn zaak is, tot mijn volle tevredenheid, een passende compensatievergoeding uitgekeerd. Ik wens Menno Weehuizen en zijn team succes met hun bedrijf en zal ze zeker aanbevelen bij een ander.

Paul Oorthuijsen, Schoorl

Top

We zijn hier ontzettend goed geholpen door Hans. Als het nodig is zullen we zeker weer naar jullie gaan. We gaan jullie zeker aanbevelen bij familie, vrienden etc

Carel, Willeke, Deventer

Zeer prettige samenwerking

Sergio Schouten is niet alleen een daadKRACHTige man maar denkt en voelt goed met je mee.

Bernadette, Heiloo

Zeer goed!

Onze ervaring met Kracht! Letselschade is zeer goed. Persoonlijk contact, directe hulp en snelle afhandeling. Als ik ooit nog eens hulp nodig heb, zullen we zeker terug komen.

R.G.A, Tuitjenhorn

uitstekend

Ik ben via via bij Kracht letselschade terechtgekomen en het was direct een prettige ervaring.
Harry was echt in het belang van mij bezig en luisterde goed naar wat ik ook wilde en vooral niet wilde. Ik ben ontzettend blij met het resultaat van de afwikkeling van de letselschade en zal Kracht letselschade zeker aanbevelen. Je bent bij Kracht in zeer goede handen.

Ontzettend bedankt , Shirley van der Meij

shirley, Bovenkarspel

Zeer goede en professionele ondersteuning

Na het opnemen van de Schade (door een verkeersongeval) via een persoonlijk gesprek bij mij thuis is alles netjes voor mij geregeld en werd ik goed ontzorgd.

Kas, Alkmaar

Professionele begeleiding

Na een motorongeluk, zijn wij ontzettend goed en professioneel geholpen door Harry! Hij kwam bij ons op bezoek om ons verhaal en drama aan te horen. Hij heeft alles met de verzekeraar doorgesproken. Wat mij het meest bijgebleven is, dat wij als ‘normale’ burger niet alle wettelijke regels weten. Kracht! Letselschade B.V. is daarvan op de hoogte en helpt je met alles.

Ilse Schouten, HOORN NH
Alle reviews

Bedrijfsongevallen

Heb je op het werk een ongeluk gehad en heb je hier letsel aan overgehouden? Laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag.

Bekijk de mogelijkheden

Verkeersongevallen

Heb jij een ongeluk gehad in het verkeer en hier letsel aan overgehouden? Laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag.

Bekijk de mogelijkheden

Hulp nodig bij letselschade?

Vul onderstaand formulier in en we nemen persoonlijk contact met je op en nemen alle zorgen uit handen

Contactformulier