Super!

Mijn ervaring is erg positief. Je wordt serieus genomen. Alles wordt gecommuniceerd. Hans is professioneel, deskundig, positief en sterk.

Marloes Bremer, Nunspeet

Buitengewoon indrukwekkend en fantastisch

Nadat ik Kracht! Letselschade een poos geleden benaderde vanwege geleden schade bij een auto ongeluk ben ik buitengewoon goed geholpen. Alle dienstverlening, tips en communicatie was vlekkeloos en verliep zonder problemen.

De werkwijze van Kracht! Letselschade getuigt van expertise op hoogst denkbaar niveau. Daarnaast ook nog eens heel vlot. Dit is wat je mag verwachten van iemand die jouw belangen behartigt.

Mocht ik ooit iets soortgelijks meemaken, dan hoef ik geen tweede keer na te denken over wie ik benader.

Kracht! Letselschade, dank jullie wel!

Abdullah, Zaandam

Naar lange tijd een geweldige eind reseltaad.

Bedrijfsongeval.Hartelijk bedankt voor uw inzet en goede advies.Wij hadden dit zonder uw nooit gered.

Hein Nieuwboer., Denhelder.

Wat een geweldige steun heb ik ontvangen van Harry. Kracht! Letselschade B.V

Wat een hele fijne en goede begeleiding heb ik ontvangen na mijn verkeersongeval, ik ben Harry daar heel dankbaar voor.
De rust en de gesprekken die Wij hebben gehad hier door .heeft mijn erg goed gedaan.
Uiteindelijk is alles nu geweldig opgelost, daar ben ik heel blij over en kan het afsluiten

Ciska, ALKMAAR

Uitmuntend

Snel handelen, snel thuis bezoek, snel geld uitgekeerd

A. Beemsterboer-van de Merbel, Zuid Scharwoude

uitstekend

Ik ben via via bij Kracht letselschade terechtgekomen en het was direct een prettige ervaring.
Harry was echt in het belang van mij bezig en luisterde goed naar wat ik ook wilde en vooral niet wilde. Ik ben ontzettend blij met het resultaat van de afwikkeling van de letselschade en zal Kracht letselschade zeker aanbevelen. Je bent bij Kracht in zeer goede handen.

Ontzettend bedankt , Shirley van der Meij

shirley, Bovenkarspel

Geweldig geholpen en afgehandeld

Bij een zeer groot arbeidsongeval waar ik daarna invalide werd heb ik Kracht Letselschade gebeld en hulp ingeroepen

Waarbij ik zeer vriendelijk en kundig ben geholpen en t uiteindelijke resultaat is naar volledige tevreden heid afgehandeld

Harry en lilly onze welgemeende dank en respect voor t geduld met ons Met welgemeende dank en vooral vriendelijke groet Hans Koppenol

En olivia koppenol

hans koppenol, purmerend

Op een deskundige en empathische wijze maakte u het overzichtelijk, waardoor leed verzacht werd.

Een vriendelijke, meelevende en meedenkende inzet. Een heel gedoe werd mij uit handen genomen. Er wordt altijd serieus en duidelijk op vragen gereageerd, hoe dom deze soms ook zijn. U was aanhoudend bij de verzekering van de tegenstander, al moet er wel eens om gevraagd worden. De tegenstander is immers niet altijd welwillend. U zocht mee met mogelijkheden voor ondersteuning. Ik kreeg duidelijk uitleg van rechten en voorwaarden. Alles tezamen: zeer betrokken, deskundig en met grote ervaring! Dank voor alles.

MPG Huibers, Hillegom

Erg goede hulp bij mijn zaak!

Sergio heeft mij uitstekend geholpen in mijn letselschadezaak. De aansprakelijk gehouden partij deed er alles aan om te vertragen, maar Sergio volhardde en draaide de duimschroeven bij ze aan. Uiteindelijk heeft deze volhardendheid gecombineerd met de rust die Sergio had in de correspondentie ervoor gezorgd dat er aansprakelijkheid is erkend. Ik raad Kracht letselschade aan iedereen aan!

Martijn, Amstelveen

Doet zijn naam eer aan.

Na kennismaking met Hans T. voelde ik mij zeer gehoord, Hans T. is als een pitbull, hij zet zijn tanden ergens in en geeft heel deskundig advies en veel hulp van het betreffende letsel waarvan ik zonder Hans niet had geweten wat ik had moeten doen. Deskundig, Sterk. Positief. Doorzetten. Dit zijn de woorden die in mij opkomen als ik terugdenk aan de samenwerking.

Marja, Egmond aan den Hoef

Super

Perfect geholpen door Hans Törok.

Chantal, Ijmuiden

Perfecte begeleiding 7 jaar lang!

Van af het moment dat meneer Harry 7jaar geleden binnen kwam was het gevoel erg goed.
Het letsel dat ik opgelopen heb was een trauma ervaring .
Meneer Harry heeft ons zeer goed geholpen . Als ik iets niet begreep kwam hij gelijk even langs of stuurde hij een zeer duidelijk mail. Ook mijn partnerheeft hij altijd serieus genomen en met raad en.daad bijgestaan.
Eind conclusie is , wij zijn meneer Harry zeer dankbaar voor alles wat er in de afgelopen.7 jaar gepasseerd is.
Zelfs nu dat het einde van.het proces inzicht is staat hij hij nog klasr voor ons .
Harry bedankt !

Rina Roelofsp, Amsterdam

Professioneel en gedreven

Dankzij kracht en Letselschade kwam ik niet met lege handen te staan na mijn ongeval.
Na een ongeval komt er zoveel op je af ,Harry van kracht en Letselschade heeft mij enorm goed bijgestaan waardoor ik me volledig kon richten op mijn herstel .
Mijn dank is dan ook bijzonder groot !

Anja, Hoorn

Fantastische pleister op de wonde na een nare ervaring, welke ikzelf nooit had kunnen realiseren.

Na een ongeval ben je voornamelijk bezig om te herstellen en je leven weer op te pakken. Daarbij ga je vaak voorbij aan de rechten die je eigenlijk hebt, zeker als je goed verzekerd bent. Op zo’n moment is het geweldig als een vakman als Harry je wijst op deze rechten en voor je aan de gang gaat. De kosten hiervoor worden ook op de verzekeraar verhaald, dus blijft de uiteindelijke uitkering volledig besteedbaar. Ik ben dan ook heel erg blij en dankbaar dat Kracht! voor mij in de bres is gesprongen.

Rob Thieme, HOORN NH

Geweldig!

Menno hartelijk dank voor de hulp en het uit handen nemen van de letselschade.
We hadden dit zelf nooit kunnen regelen.
We hebben de communicatie als erg prettig ervaren en voelden ons serieus genomen. Fijn dat we het zo hebben kunnen afsluiten.
Alle lof komt jou en je team toe. We zullen je zeker aanbevelen.
Met vriendelijke groet
Bert en Marianne bellekom

Hm Bellekom, alkmaar

Professioneel

Via een vriendin ben ik in contact gekomen met de heer Tehubijuluw. Hij heeft haar in het verleden geholpen bij een ongeval. Zelf heb ik ook een auto ongeluk gehad in oktober 2019. De heer Tehubijuluw heeft mij hierin volledig gesteund en is professioneel te werk gegaan met de informatie die hij van mij heeft ontvangen. Als u op zoek bent naar een oprechte man die weet hoe hij de zaken op orde kan krijgen zonder zelf de last op je schouders te brengen, raad ik de heer Tehubijuluw zeker aan. Hij staat er altijd voor open om je te helpen. Ik hoop dat ik dit niet meer nodig zal hebben in de toekomst maar ik weet bij wie ik terecht kan. Net als in mijn e-mail naar Kracht! toe, wil ik de heer Tehubijuluw bedanken voor zijn inzet, moeite en tijd die hij in mij heeft gestoken de afgelopen maanden en ik zal zeker mijn omgeving informeren mochten zij ooit in dezelfde situatie als ik terecht komen.

H.T., Hoorn
Alle reviews

Bedrijfsongevallen

Heb je op het werk een ongeluk gehad en heb je hier letsel aan overgehouden? Laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag.

Bekijk de mogelijkheden

Verkeersongevallen

Heb jij een ongeluk gehad in het verkeer en hier letsel aan overgehouden? Laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag.

Bekijk de mogelijkheden

Hulp nodig bij letselschade?

Vul onderstaand formulier in en we nemen persoonlijk contact met je op en nemen alle zorgen uit handen

Contactformulier