De financiële afwikkeling van letselschade kan lang duren. Weten wat je van onze letselschadespecialisten kunt verwachten? Lees dan dit ervaringsverhaal.

Wanneer je te maken krijgt met letselschade, dan komt er veel op je af. Voor veel mensen is het een nieuwe situatie en het is dan fijn om te weten wat je van de specialisten van Kracht! Letselschade kunt verwachten. Aan de hand van een voorbeeld uit de praktijk, leggen we dat graag uit.

Ongeval in een winkel

Mevrouw R. brengt op 23 maart een bezoek aan een meubelzaak met haar destijds hoogzwangere dochter. Ze gaan behang uitzoeken en mevrouw staat bij een grote metalen kast tussen de rollen behang te snuffelen. Aan de andere kant van de kast is een medewerkster bezig. Om onduidelijke redenen valt de kast om en komt bovenop mevrouw R. terecht.

Met beenletsel wordt ze naar het ziekenhuis gebracht, waar de artsen een flinke kneuzing vermoeden. Alhoewel mevrouw aangeeft dat het niet voelt als een kneuzing, wordt ze toch naar huis gestuurd met het advies om rust te nemen.

Medische fouten

Een aantal weken later blijkt dat de pees in het bovenbeen volledig gescheurd is. Inmiddels is de pees in het been afgestorven en is het nodig om een spier uit de bovenarm te transplanteren. En dan lijkt de Wet van Murphy van toepassing: tijdens de transplantatie-operatie gaat er het een en ander mis, diverse specialisten maken fouten en mevrouw R. krijgt te maken met een aantal infecties. Dit leidt ertoe dat haar onderbeen uiteindelijk net onder de knie geamputeerd moet worden.

Afhandeling letselschade

Een jarenlange periode van revalidatie volgt. In huis moeten verschillende aanpassingen plaatsvinden en meneer C., de partner van mevrouw, treedt op als mantelzorger. Het duurt uiteindelijk 7,5 jaar voor het letselschadedossier kan worden gesloten met een voor mevrouw R. bevredigend resultaat.

De afgelopen 7,5 jaar waren pittig voor het echtpaar, maar ze zijn dankbaar voor de bijstand vanuit Kracht! Letselschade. Na het sluiten van het dossier bedankt mevrouw het team letselschadespecialisten uitvoerig: “Hierbij wil ik jullie bedanken voor de zeer prettige samenwerking tussen ons omtrent de hele schadeprocedure. Wij hebben zeven jaar lang alles keer op keer goed doorgesproken. En wanneer ik het even niet meer wist, kwamen jullie direct langs om het gehele plaatje uit te leggen. Ook mijn partner is hierin prima begeleid. Hij ging van een zelfstandige werker naar het werk van mantelzorgen en dat is hem niet in de koude kleren komen te zitten. De zeer persoonlijke begeleiding hebben wij als zeer prettig ondervonden. Wij beiden zijn het team dus dankbaar voor de zeer goede begeleiding en het uiteindelijke resultaat na deze zeven zware jaren. Een ieder die zoiets mee moet maken zal ik zeker naar jullie kantoor doorsturen.”

Heb jij ook te maken met letselschade en wil jij dat onze letselschadespecialisten kosteloos met je meekijken? Neem dan contact met ons op.