Vanaf vandaag staat Kracht! Letselschade ingeschreven in het Register Letselschade.

Het Nationaal Keurmerk Letselschade NKL is hét keurmerk voor letselschade experts. Vanaf vandaag staat Kracht! Letselschade ingeschreven in het Register Letselschade en beschikt Kracht! over het prestigieuze keurmerk. Een herkenbaar label waarin het ‘kaf van het koren’ gescheiden wordt.

Na het oprichten van Kracht! Letselschade in september 2019, heeft het slechts enkele maanden geduurd voordat de letselschade experts van Kracht! dit keurmerk hebben binnengehaald. En dat is bijzonder, want iedere organisatie die dit keurmerk krijgt moet aan strenge kwaliteitseisen voldoen om het keurmerk te krijgen en te behouden. Dat de formele erkenning na gedegen onderzoek zo snel heeft plaatsgevonden, is een mooi bewijs voor de kwaliteit die Kracht! Letselschade haar klanten kan bieden.

Met Kracht! Letselschade bieden wij een slachtoffer van letselschade houvast, grip en de kans op een goede toekomst. Wij onderscheiden ons van andere letselschadebureaus: omdat wij er altijd voor onze cliënten zijn. Geen nummer of dossier, maar een naam en een verhaal. Dat wij onderscheidend zijn is nu ook aantoonbaar door het keurmerk dat wij met trots hebben mogen ontvangen. – Harry, Hans en Menno