Betrokken geraakt bij een ongeluk en daar letselschade aan overgehouden? Gelukkig is het mogelijk om slachtofferhulp in te schakelen als je te maken krijgt met letselschade.

Slachtofferhulp is er voor mensen die een ingrijpende gebeurtenis meemaakten. Een ongeval kan zo’n ingrijpende gebeurtenis zijn. Slachtofferhulp kan je helpen om bij letselschade je leven weer op de rit te krijgen

Voor wie is Slachtofferhulp Nederland er?

Slachtofferhulp is er voor mensen die een ingrijpende gebeurtenis meemaakten. Een ongeval kan zo’n ingrijpende gebeurtenis zijn. Slachtofferhulp kan je helpen om na een ongeval je leven weer op de rit te krijgen. Misschien is het als gevolg van het auto-ongeluk bijvoorbeeld niet meer mogelijk om je eigen werk te doen. Dat is niet alleen financieel een ingrijpende verandering, maar mentaal doet dat ook iets met je. Bij letselschade kan het daarom ook heel prettig zijn om slachtofferhulp in te schakelen.

Contact opnemen met Slachtofferhulp

Bij Slachtofferhulp Nederland vinden ze het belangrijk om hulp te bieden aan iedereen die dit na een ingrijpende gebeurtenis nodig heeft, zoals bijvoorbeeld een verkeersongeval waarbij letselschade optreedt. Het contact is daarom heel laagdrempelig en je bepaalt zelf of je slechts eenmalig telefonisch je hart wilt luchten of dat je liever een of meerdere persoonlijke gesprekken met een medewerker van Slachtofferhulp voert. Juist die flexibiliteit kan voor veel mensen de drempel verlagen om contact op te nemen. Ook voor vragen, bijvoorbeeld over letselschade, kun je namelijk bij Slachtofferhulp terecht.

Slachtofferhulp naast letselschade

Bij Slachtofferhulp Nederland kunnen ze je helpen om de psychische gevolgen van het ongeval te verwerken. Is er daarnaast sprake van letselschade, dan kan slachtofferhulp je vertellen bij wie je terechtkunt voor de afhandeling van de letselschadevergoeding. Dat kan bijvoorbeeld een verzekeraar zijn als je een rechtsbijstandsverzekering hebt. Vaak is de conclusie echter dat je bij letselschade het beste contact kunt opnemen met een letselschade-expert.

Jarenlange ervaring met letselschade

Bij Kracht! Letselschade begeleiden we al jaren mensen die te maken hebben met letselschade. Soms verwijzen we deze mensen ook door naar Slachtofferhulp Nederland voor psychische begeleiding, terwijl wij de letselschade an sich voor ze afhandelen.

Liep jij als gevolg van een verkeersongeluk of bedrijfsongeval letselschade op, vergeet dan niet om naast de slachtofferhulp ook direct een letselschade-expert in te schakelen. Het is daarbij belangrijk om te weten dat wij de kosten van onze dienstverlening verhalen op de aansprakelijke partij. Voor jou is onze hulp dus gratis.