Direct gratis advies!

Neem contact met ons op

X
 

Onze Kracht!

Welkom bij Kracht! Het letselschadebureau dat niet loslaat. Onze kracht ligt bij onze letselschade experts die door meer dan 25 jaar ervaring, persoonlijke aandacht, duidelijkheid en vasthoudendheid grip houden op jouw letselschade. Wij onderscheiden ons van andere letselschadebureaus, omdat wij er altijd voor je zijn! Je hebt 1 aanspreekpunt dat je van het begin tot het einde begeleidt.

Meerdere locaties

Wij zijn gevestigd op meerdere locaties. Zo zijn wij altijd dichtbij en kunnen wij jou de persoonlijke behandeling geven die je zoekt; bij jou thuis of bij ons op kantoor.

25 jaar ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in de behandeling van de meest verscheidene letsel- en overlijdensschades. Zo nodig bundelen wij onze krachten met advocaten en (medisch) specialisten uit ons netwerk zodat wij tot het uiterste kunnen gaan om jouw recht te halen.

Onze werkwijze

Na een ongeval met letsel maak jij je zorgen om je toekomst. Wij begrijpen dat je niet lang in onzekerheid wilt zitten, dus geven wij je zo spoedig mogelijk duidelijkheid over je verhaalsmogelijkheden. Je hebt een vaste letselschade expert die je van het begin tot het einde begeleidt en ondersteunt.

Niet alleen in juridische- en financiële zin maar ook in praktisch opzicht. Door het opgelopen letsel kun je het huishouden en de doe-het-zelf werkzaamheden niet verrichten of ontstaan er problemen op je werk. Wij schakelen, als jij dat wilt, tijdig deskundigen in om je daarbij te helpen.

Om uiteindelijk zoveel mogelijk schade te verhalen op de aansprakelijke partij zullen er een aantal stappen moeten worden doorlopen. In ons stappenplan laten we je precies zien welke stappen dat zijn.

Download het Stappenplan
0852738227