Over Kracht!

Kracht is hét letselschadebureau dat zich vastbijt en niet meer loslaat. In jouw zaak welteverstaan. Want als onze letselschadespecialisten iets belangrijk vinden, is het dat jij al je energie en aandacht kunt richten op je herstel. En dat je je leven weer zo goed mogelijk op kunt pakken.

Kracht! bestaat sinds 2019. Maar onze experts zitten allemaal al jaren in het vak. De een heeft ruim 15 jaar ervaring, anderen meer dan 25 jaar! In die tijd hebben zij alle letselschades wel voorbij zien komen, van klein tot groot en van eenvoudig tot complex. En omdat sommige van onze specialisten in het verleden ook voor verzekeraars hebben gewerkt, weten zij precies hoe verzekeraars denken. Dat gebruiken we graag in jouw voordeel!

Het team

Onze Kracht!

Kracht! Letselschade is anders dan andere bureaus omdat:

  • Je bij ons altijd één vaste contactpersoon hebt, die je van het begin tot het einde begeleidt.
  • Wij op meerdere locaties gevestigd zijn. Zo zijn we altijd dichtbij.
  • We altijd bij je langskomen. Of dit nu in het ziekenhuis is, thuis of op het werk: jij kunt je verhaal doen in een omgeving waar jij je prettig voelt.
  • We, als het nodig is, gaan kijken op de plek waar het ongeval is gebeurd. Gewoon, omdat we je dan beter kunnen helpen.
  • We ons vastbijten in jouw zaak en écht niet meer loslaten. Dat betekent dat we creatief zijn en vaak een stapje extra zetten, juist op het moment dat anderen afhaken.
  • Wij een netwerk hebben van uitstekende procesadvocaten, voor het geval het tot een procedure komt.
  • Wij je ook dan niet uit het oog verliezen, maar nauw bij de zaak betrokken blijven. Ook na de procedure nemen wij jouw zaak gewoon weer terug.

Ons netwerk

Kracht! beschikt over een breed netwerk van (medisch) specialisten, rekenkundig experts, arbeidsdeskundigen en advocaten. Samen met hen kunnen we tot het uiterste gaan om te zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt.

Zeker weten dat je goed zit?

Kracht! Letselschade is gecertificeerd volgens het Nationaal Keurmerk Letselschade. Ook zijn onze ervaren experts lid van de Stichting Nederlands Instituut Van Register Experts (NIVRE) en lid van het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en de Nederlandse branchevereniging van Letselschade Experts (NLE).

Hierdoor weet je zeker dat je wordt geholpen door een ervaren letselschadespecialist wiens kennis altijd up-to date is en die alleen jouw belangen voorop stelt!

Werkzaam in heel Nederland