Na een verkeersongeval werd de heer C. doorverwezen naar een fysiotherapeut, en hij nam contact op met Kracht! Letselschade.

De heer C. stond op 11 november stil op de A2 vanwege filevorming. Plotseling botste een auto met een harde klap op de achterkant van zijn voertuig. Door de impact vloog zijn mobiele telefoon uit de houder en belandde op de grond. Dankzij het feit dat de heer C. zijn voet op de rem had, voorkwam hij een botsing met zijn voorligger. Op het eerste gezicht leek alles goed te gaan met hem.

Aanhoudende klachten na het verkeersongeval

Eenmaal thuis kreeg hij echter hoofdpijn en begon hij last te krijgen van zijn nek en schouders. Deze klachten bleven aanhouden. Hij raadpleegde zijn huisarts, die constateerde dat hij beperkte bewegingsmogelijkheden had in zijn schouders en nek. De huisarts verwees hem door naar een fysiotherapeut. Uit voorzorg nam de heer C. contact op met Kracht! Letselschade. Vanaf dat moment nam Harry de zaak over, zodat de heer C. zich kon concentreren op zijn herstel.

Kracht! neemt de zaak in behandeling. Alle kosten worden vergoed.

De heer C. kon nu met gerust hart herstellen, wetende dat zijn belangen in goede handen waren. Dankzij regelmatige bezoeken aan de fysiotherapeut vorderde zijn herstel gestaag. De heer C. ontving een volledige vergoeding voor al zijn schade, inclusief smartengeld. Zijn opgenomen verlofdagen werden vergoed, evenals de kosten voor het herstellen van zijn telefoon en voertuig. Uiteraard werden ook alle behandelingen bij de fysiotherapeut volledig vergoed.

Wanneer is er sprake van letselschade?

Letselschade doet zich voor wanneer je letsel oploopt als gevolg van het handelen van een derde partij. De oorzaak van het letsel maakt in principe niet veel uit; letselschade ontstaat pas wanneer het letsel buiten jouw schuld is ontstaan en er een aansprakelijke partij kan worden aangewezen. In dat geval heb je recht op een vergoeding. Een letselschadebureau kan je helpen bij het claimen van jouw letselschade.

Onze werkwijze

Na een ongeval komt er veel op je af en je wilt niet lang in onzekerheid blijven. We bieden je zo snel mogelijk duidelijkheid over je verhaalsmogelijkheden. Met ons stappenplan laten we je precies zien welke stappen wij zetten om jouw zaak succesvol te behandelen. Je hebt een vaste letselschade-expert die je vanaf het begin tot het einde begeleidt en ondersteunt, zowel juridisch als financieel, en ook praktisch. Indien nodig schakelen we tijdig deskundigen in om je te helpen.

Soorten schadevergoeding en gratis hulp

Niet alleen materiële schade, maar ook immateriële schade kan vergoed worden, zoals pijn, angst of depressie. Smartengeld is de vergoeding voor alle lichamelijke, emotionele en mentale schade die je hebt opgelopen als gevolg van het ongeval.

Een schadevergoeding is meestal te verkrijgen via een verzekering omdat de kosten om de materiële schade te herstellen doorgaans goed aantoonbaar zijn. De lichamelijke en emotionele schade zijn echter moeilijker in geld uit te drukken. Deze vorm van schade, ook wel letselschade genoemd, is niet eenvoudig te verhalen.

Voor het verhalen van jouw letselschade heb je vaak hulp nodig van een letselschadebureau, zoals Kracht! Letselschade. Wij helpen jou kosteloos in de strijd voor jouw belangen bij de aansprakelijke partij en doen er alles aan om een passende vergoeding te verkrijgen.

Hulp nodig bij het claimen van jouw letselschade?

Heb je hulp nodig bij het claimen van jouw schade? Wil je advies of een second opinion? Of wil je meer informatie over Kracht! Letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul ons contactformulier in of bel ons op 085-2738225. Je kunt uiteraard ook een verzoek voor een terugbelafspraak achterlaten. Wij zijn er voor je.