Direct gratis advies!

Neem contact met ons op

X
13-6-2022

Letselschade na ongeval met flitsbezorgers: wat nu?

Flitsbezorgers en maaltijdbezorgers zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Door de hoge snelheid waarmee de flitsbezorgers en maaltijdbezorgers naar hun bestemming scheuren, zit een ongeluk in een klein hoekje. Wat kun je doen als je betrokken raakt bij een ongeval met flitsbezorgers? En wie is er in dat geval eigenlijk aansprakelijk voor eventuele letselschade?

25-5-2022

Ongeval met elektrische step? Dit moet je doen.

Bij een ongeval met een elektrische step hangt het er vanaf welke verzekering je hebt om te zien wie er aansprakelijk is.

14-4-2022

Letselschadehulp bij een ongeval op de bouwplaats

Stel je eens voor: je krijgt te maken met een ongeval op een bouwplaats. Door dit arbeidsongeval loop je letsel op. Wist je dat je in dit geval de letselschade kunt verhalen op de aansprakelijke partij? Veel mensen weten niet dat de werkgever aansprakelijk is voor de letselschade als er sprake is van een bedrijfsongeval. Of ze weten het wel, maar ze zijn bang dat het verhalen van de letselschade op de werkgever gevolgen heeft voor de arbeidsrelatie. 

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de letselschadevergoeding waar je recht op hebt als je betrokken raakt bij een bedrijfsongeval.

14-4-2022

Case: Ongeval op de bouwplaats: hulp van een letselschade-specialist

Wanneer je te maken krijgt met een ongeval op een bouwplaats of een ander arbeidsongeval, dan is het goed om te weten wat een letselschadespecialist voor je kan betekenen. Peter ondervond aan den lijve hoe vergaand de gevolgen van een dergelijk bouwongeluk kunnen zijn. Aan de hand van zijn casus vertellen we je graag wat Kracht! Letselschade in dit soort gevallen voor je kan doen.

13-10-2021

De PIV-staffel: weinig ruimte voor kritische belangenbehartigers

PIV Regeling: Personenschade Instituut van Verzekeraars. Wat is het en waarom kijken wij van Kracht! Letselschade hier kritisch naar?

16-9-2021

De schadeverzekering voor inzittenden (SVI)

Bij een ongeval zijn de inzittenden van het aansprakelijke voertuig niet automatisch op basis van de WA-verzekering verzekerd voor letselschade.

0852738227