Aantal verkeersongevallen met letselschade neemt toe
Het aantal verkeersongevallen in Nederland is in 2021 met 10,3% toegenomen ten opzichte van een jaar eerder. De kans op letselschade neemt daarmee toe.
›Neem contact met ons op
Het aantal verkeersongevallen in Nederland is in 2021 met 10,3% toegenomen ten opzichte van een jaar eerder. De kans op letselschade neemt daarmee toe.
›Tegenwoordig rijden er steeds meer mensen op een elektrische fiets. Het aantal ongevallen met een elektrische fiets neemt daarmee ook toe en ook raken mensen geregeld ernstiger gewond als er bij het ongeluk een elektrische fiets betrokken is. Raakte jij betrokken bij een ongeval met een elektrische fiets en is er sprake van letselschade, lees dan snel verder wat je kunt doen.
›Ruud had nooit kunnen vermoeden dat zijn leven ingrijpend zou veranderen toen hij tijdens het varen een visser hulp bood bij het loshalen van zijn haak uit de oever. De oever zakte weg en Ruud kwam als het ware in een val terecht. Voor de afhandeling van de letselschade kwam hij in contact met Kracht! Letselschade. Aan de hand van deze casus vertellen we je graag wat Kracht! Letselschade voor je kan betekenen.
›Als je betrokken raakt bij een ongeluk, dan vraag je je misschien af hoe het geregeld is met rechtsbijstand bij letselschade. Heb je een rechtsbijstandverzekering dan kan het heel verleidelijk zijn om daar aan te kloppen voor het verhalen van de letselschade. Maar wist je dat je ook kosteloze rechtsbijstand kunt krijgen van een letselschadespecialist, ongeacht of je een rechtsbijstandverzekering hebt?
Sergio Schouten is letselschadespecialist bij Kracht! Letselschade. In dit artikel vertelt hij je graag iets meer over de voordelen van het inschakelen van een letselschadebureau in vergelijking met het indienen van je schadeclaim via de rechtsbijstandverzekering.
›Heb je letselschade opgelopen, dan is het verstandig om rekening te houden met de verjaring van de letselschadevordering. In dit artikel gaan we in op de verjaringstermijnen van letselschadevorderingen en leggen we uit wat jouw letselschadespecialist kan doen als verjaring van de letselschadevordering dreigt.
›Affectieschade is de schade die je lijdt door het letsel of overlijden van een naaste als gevolg van een ongeval of medische fout. Een vergoeding voor affectieschade noemen we ook wel een affectieschadevergoeding. Is iemand anders aansprakelijk voor het letsel of het overlijden, dan kunnen naasten sinds 1 januari 2019 een schadevergoeding claimen. Dat kan als zij leed ondervinden van een ongeval dat een naaste is overkomen. Alleen voor ongevallen die ná 1 januari 2019 zijn gebeurd, kan een affectieschadevergoeding worden geclaimd. In dit artikel gaan we in op wat affectieschade is, welke naasten voor een affectieschadevergoeding in aanmerking komen en we vertellen je wat je moet doen om affectieschade te kunnen claimen.
›