Direct gratis advies!

Neem contact met ons op

X
 

Kracht! Letselschade Hoofddorp

Kracht! Letselschade heeft drie vestigingen verspreid over Nederland en een daarvan is onze vestiging in Hoofddorp. Raak je betrokken bij een ongeval en heb je hierdoor letselschade, dan kunnen wij je helpen om een vergoeding voor die letselschade te claimen. Met ruim 25 jaar aan ervaring met het claimen van letselschade en smartengeld, ben je voor de afhandeling van jouw letselschade aan het juiste adres bij onze kantoren in Hoofddorp, Vaassen en Hoorn.

Wanneer je je bij ons meldt met letselschade in de omgeving Hoofddorp, dan maken we een afspraak bij je thuis. Tijdens die afspraak bespreken we wat er gebeurd is en vertellen we je wat je van ons kunt verwachten. De overige afspraken over de afhandeling van de letselschade kunnen bij je thuis plaatsvinden, maar ook telefonisch of per mail.

Wil jij weten hoe wij te werk gaat? Dat hebben wij overzichtelijk weergegeven in een stappenplan.

Download ons stappenplan

 

Waar kan Kracht! Letselschade je bij helpen?

Of je nu letselschade hebt door een bedrijfsongeval, een verkeersongeval, een medische fout of de beet of trap van een dier: voor jou is het belangrijk dat je je kunt richten op het herstel. Je wilt dan niet bezig zijn met de financiële afwikkeling van de schade en je wilt dat er geld beschikbaar is voor de momenten dat jij met de taxi naar het ziekenhuis moet. Wij zorgen ervoor dat we de letselschade zorgvuldig voor je afhandelen en dat er op tijd voorschotten beschikbaar zijn als dat nodig is. En is het nodig voor de afhandeling van de letselschade, dan bezoeken we je gewoon thuis in Hoofddorp.

Door onze ruime ervaring kennen we het klappen van de zweep en weten we dat het voor jou belangrijk is om zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen over de situatie. We geven je daarom zo snel mogelijk informatie over de verhaalmogelijkheden. Ook geven we duidelijk aan welke informatie we van jou nodig hebben om de letselschadeclaim te kunnen opstarten. Jouw vaste letselschade-expert staat je gedurende de hele looptijd terzijde. Zo hoef je het verhaal over de letselschade slechts een keer te vertellen en weet je bovendien wie je kunt bellen als je met vragen zit.

Wat is letselschade?

Raak je betrokken bij een verkeersongeval, dan kun je daar verschillende soorten schade door lijden. Zo kan de auto in de kreukels liggen en is je kleding misschien gescheurd. Dit is allemaal materiële schade. De lichamelijke schade, ofwel het letsel, is schade van een andere categorie. Alle niet-materiële schade aan je lichaam en geest noemen we letselschade.

Soms zorgt de terminologie in de letselschade wel voor wat verwarring. Binnen de letselschade maken we namelijk onderscheid in materiële letselschade en immateriële letselschade. Materiële letselschade heeft niets met schade aan je auto te maken. Het is een term die uitdrukt dat het letselschade is waar je een bedrag op kunt plakken. Het gaat dan om zorgkosten die de zorgverzekering niet vergoedt bijvoorbeeld, of om kosten die je moet maken omdat je door je verwondingen niet in staat bent om je eigen huis schoon te houden. Maar ook het inkomensverlies dat je lijdt als gevolg van het ongeval, valt onder de materiële letselschade.

Bij de immateriële letselschade gaat het om de schade die aanzienlijk moeilijker in een geldbedrag uit te drukken is. Als jij heel angstig bent om sinds het verkeersongeval in de auto te stappen, dan heeft dat invloed op je kwaliteit van leven, zoals we dat zeggen. Maar hoe groot die invloed uitgedrukt in geld is, is een stuk lastiger te stellen. Hetzelfde geldt voor blijvende pijnklachten of ander verlies van levensvreugde. Voor dit leed kun je ook een letselschadevergoeding krijgen. De letselschadevergoeding voor de immateriële letselschade noemen we het smartengeld.

Ontdek of jij in aanmerking komt om jouw letselschade te claimen.

Doe de letselschadecheck

 

Recht op een vergoeding bij letselschade in Hoofddorp

Heb jij letselschade opgelopen in Hoofddorp of op een andere plek, dan is het belangrijk om direct na het ongeval zoveel mogelijk gegevens te verzamelen. Soms lukt dat niet, omdat je te ernstig gewond bent. Lukt dit wel, probeer dan altijd de gegevens van de andere partij te noteren. De letselschade verhalen we op de aansprakelijke partij. Vaak is dat een verzekeraar, maar dat kan ook een werkgever of de verkeersdeelnemer zelf zijn, als deze niet verzekerd is.

Ook de kosten van onze dienstverlening zijn onderdeel van de letselschadeclaim. Het kost jou in de meeste gevallen dus niets als je je laat bijstaan door een van onze letselschadespecialisten. Heb jij letselschade opgelopen in Hoofddorp en wil je dat we je helpen? Neem dan contact met ons op.

Contact
0852738227