Direct gratis advies!

Neem contact met ons op

X
 

Bij een scooterongeluk is er vrijwel altijd sprake van materiële en immateriële letselschade. Je scooter is beschadigd, maar een vervelende val kan ook je helm, kleding en bijvoorbeeld je telefoon schade toebrengen. Misschien kom je er zelf ook niet zonder kleerscheuren af en waarschijnlijk ben je heel erg geschrokken. Dan is het goed om te weten dat je de schade van een scooterongeluk kunt claimen bij de partij die het ongeval heeft veroorzaakt.

Iedereen die buiten zijn of haar schuld om betrokken is geraakt bij een ongeval en hierbij letselschade heeft opgelopen, kan deze schade verhalen op de veroorzaker. In dit artikel lees je meer over letselschade door een scooterongeluk. 

Kosten van letselschade na een scooterongeluk

Als je betrokken bent geraakt bij een scooterongeluk, ontdek je al snel de kosten die hieruit voortkomen. Voor de hand liggend zijn de reparatiekosten van je scooter en de medische kosten die je mogelijk maakt als gevolg van het ongeluk. Maar dit is niet de enige letselschade die je kunt claimen.

Een scooterongeluk kan er namelijk ook voor zorgen dat je extra hulp nodig hebt, omdat je bepaalde werkzaamheden in en om huis (tijdelijk) niet zelf kunt uitvoeren. Een andere kostenpost waar vaak niet direct aan gedacht wordt, is dat je als gevolg van het ongeval gedeeltelijk of volledig arbeidsongeschikt kunt worden. Ook als je tijdelijk je werk moet neerleggen, kun je dit claimen als letselschade. 

Doe de letselschadecheck

 

De hulp van een letselschade-expert bij een scooterongeluk

Om de afhandeling van je claim te bespoedigen, is het belangrijk dat je zoveel mogelijk informatie verzamelt waaruit blijkt dat de andere partij het scooterongeluk heeft veroorzaakt. Ook is het verstandig om de gemaakte kosten als gevolg van het ongeval bij te houden, want dit is nodig om de hoogte van de schadeclaim te berekenen. Kracht! Letselschade kan je hierbij helpen.

Bij Kracht! Letselschade krijg je een eigen letselschade-expert die samen met jou kijkt naar de gevolgen van het scooterongeluk. Hierbij houden we niet alleen rekening met tastbare zaken, zoals reparatiekosten, medische kosten en alle andere kosten die je maakt, maar ook naar minder tastbare zaken – oftewel de immateriële schade. Een ongeval kan immers ook op lichamelijk en geestelijk gebied een grote impact hebben. Wij zijn er om je hier op juridisch gebied bij te helpen!

Meer weten of direct een schadeclaim indienen? Neem contact met ons op en wij gaan voor je aan de slag.

Contact opnemen
0852738227