Direct gratis advies!

Neem contact met ons op

X
 

Redenen voor een second opinion

We krijgen nog wel eens mensen aan de lijn die vragen hebben over een lopende letselschadezaak die in behandeling is bij een ander bureau. Wij vragen dan meestal eerst wat het antwoord is van hun eigen behandelaar. De reacties zijn dan uiteenlopend: de ene belangenbehartiger antwoord niet, blijft vaag en krijg geen inhoudelijke reactie. Of ze hebben geen idee wat er speelt omdat hun huidige behandelaar de correspondentie niet deelt en slecht communiceert.

Bij Kracht! vinden wij het belangrijk dat de cliënt van alles op de hoogte is. Wij als experts lichten de cliënt in over de mogelijkheden, waar je wel of geen recht op hebt en wat volgens ons de beste aanpak is en motiveren die ook zodat jij een weloverwogen beslissing kan nemen over de inhoudelijke behandeling van jouw zaak. Want wij beslissen niet voor jou maar samen met jou over de behandeling van jou letselschade. Wist je daarom dat je vaak kosteloos kan overstappen naar een andere belangenbehartiger? Kracht! Letselschade is je graag van dienst, wij krijgen samen weer grip op jouw letselschade.

Vraag een second opinion aan bij Kracht! Letselschade

Dus, hoor je langere tijd niets van je belangenbehartiger? Doet de verzekeraar je een aanbod waarvan je niet weet of het een goed voorstel is? Leg je dossier dan geheel kosteloos voor aan Kracht! Letselschade en je krijgt van ons een eerlijk advies. Indien gewenst nemen wij de behandeling over zonder dat daar voor jou kosten aan verbonden zijn. Ook dat is onze kracht!

Waarom zou je kiezen voor Kracht? Wij helpen slachtoffers van letselschade en weten dat er veel op hen af komt. Wij ontzorgen je zonder dat je de regie over je eigen leven kwijtraakt. Wij behandelen je zoals wij zelf in een dergelijke situatie behandeld willen worden. Daarbij zullen wij alles doen om met onze partners op medisch- en juridisch gebied jouw recht te halen. Dàt is onze kracht!

 

0852738227