X

Bel me terug

Laat je naam en nummer achter

of bel direct 085-2738225

 

Hoe goed je jouw cliënten ook adviseert, het komt voor dat zich een klant/verzekerde meldt die door een ongeval letsel heeft opgelopen maar geen rechtsbijstandsverzekering heeft afgesloten. Ook komt het veel voor dat klanten/verzekerden zich liever niet laten bijstaan door een rechtsbijstandsverzekeraar. Wel door een kosteloos werkende letselschade-expert die je thuis bezoekt en meer persoonlijke benadering heeft. Verzekerden kunnen vaak ook kosteloos een belangenbehartiger in de arm kunnen nemen als een Schadeverzekering Voor Inzittenden is gesloten en de verzekerde zelf schuldig aan het ontstaan van het ongeval is.

Als ondernemers realiseren wij ons het belang van de vertrouwensband tussen jouw bedrijf en je klanten en wij zullen er alles aan doen om deze in stand te houden. Gedurende het schaderegelingstraject kunnen wij je desgewenst op de hoogte houden van het proces. Ook wanneer jouw klant wel voor rechtsbijstand verzekerd is, kunnen wij jouw klant zonder kosten helpen!

Meer weten over de betrokken werkwijze van Kracht? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Vele tevreden assurantiekantoren gingen je voor!

0852738227