X

Bel me terug

Laat je naam en nummer achter

of bel direct 085-2738225

 

De heer C staat op de 11e van de 11e stil op de A2 vanwege filevorming. Plots komt er een auto met een klap bij hem achterop gereden. Door de klap vliegt zijn mobiele telefoon uit de houder op de grond. Doordat de heer C zijn voet op de rem had, voorkomt hij dat hij op zijn voorganger botst. Met hemzelf lijkt ook alles goed te gaan.

De klachten blijven

Als hij thuis is heeft hij toch hoofdpijn en last van zijn nek en schouders. De klachten blijven. Hij gaat naar de huisarts, die ook constateert dat hij beperkt is in zijn bewegingen met de schouders en nek. Hij wordt doorverwezen naar de fysiotherapeut. Voor de zekerheid neemt de heer C contact op met Kracht! Letselschade. Vanaf dat moment neemt Harry de zaak in behandeling en hoeft de heer C zich alleen maar met zijn herstel bezig te houden.

Kracht! neemt de zaak in behandeling. Alle kosten worden vergoed.
De heer C heeft rust en is blij dat zijn belangen nu in goede handen zijn. Zijn herstel vordert langzaam maar zeker, doordat hij de kans krijgt regelmatig naar de fysiotherapeut te gaan. De  heer C krijgt zijn totale schade vergoed en daarbij ook een smartengeld vergoeding. Zijn opgenomen verlofdagen krijgt hij vergoed, net als de herstelkosten van de telefoon en het voertuig. Ook alle fysiotherapie behandelingen krijgt hij natuurlijk vergoed.

Wanneer is er sprake van letselschade?

Wanneer jij letsel oploopt door toedoen van een derde, spreekt men van letselschade. In principe maakt de oorzaak van jouw letsel niet veel uit, maar is er pas sprake van letselschade wanneer het buiten jouw schuld om heeft plaatsgevonden en er een aansprakelijke partij kan worden aangewezen. Is dit het geval, dan heb jij recht op een vergoeding. Een letselschadebureau kan jou helpen met het claimen van jouw letselschade.

Oorzaken van letsel

  • Arbeidsongeval
  • Verkeersongeval
  • Kapot wegdek, wegbeheerder zaken noemen we dat
  • Ongeval door een dier, zoals bij een hondenbeet of een losgebroken pony

Werkwijze

Na een ongeval komt er veel op je af, dan wil je niet lang in onzekerheid zitten. Wij geven je zo spoedig mogelijk duidelijkheid over je verhaalsmogelijkheden. Je hebt een vaste letselschade expert die je van het begin tot het einde begeleidt en ondersteunt.

Niet alleen in juridische- en financiële zin maar ook in praktisch opzicht. Wij schakelen, als jij dat wilt, tijdig deskundigen in om je daarbij te helpen.

Soorten schadevergoeding en gratis hulp
Niet alleen de materiële schade, maar ook de immateriële schade kan vergoed worden. Denk hierbij aan pijn, angst of depressiviteit. Smartengeld is de vergoeding die je krijgt voor alle lichamelijke, emotionele en mentale schade die je hebt opgelopen door het ongeval. 

Een schadevergoeding is vaak via een verzekering te verkrijgen. Het is namelijk goed aantoonbaar welke kosten gemaakt moeten worden om de schade te repareren. De lichamelijke en emotionele schade zijn moeilijker te verhalen. Deze schade, ook wel letselschade genoemd, is namelijk niet eenvoudig in geld uit te drukken. Om jouw letselschade te kunnen verhalen heb je vaak hulp nodig van een letselschadebureau, zoals Kracht! Letselschade. Wij helpen jou gratis in de strijd voor jouw belangen bij de aansprakelijke partij en doen er alles aan om een passende vergoeding te realiseren.

Hulp nodig bij het claimen van jouw letselschade?
Heb jij hulp nodig bij het claimen van jouw schade? Wil je een advies of een second opinion? Of wil jij meer informatie over Kracht! Letselschade? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul ons contactformulier in of bel ons op 085-2738225. Uiteraard kun je ook een terugbelverzoek achterlaten. Wij zijn er om je te helpen!

 

Doe nu onze Letselschadecheck
0852738227