Direct gratis advies!

Neem contact met ons op

X
 

Recht op een vergoeding bij letselschade

Letselschade is schade die jij oploopt en wat niet jouw schuld is. Wanneer er sprake is van letsel en een aansprakelijke partij kan een letselschade expert alle aantoonbaar gemaakte kosten claimen en ook een vergoeding afdwingen voor immateriële schade. Onder letselschade vallen dus verschillende soorten kosten, zo ook de schade die moeilijk in geld om te zetten is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan angst, verdriet of depressiviteit.

Ook inkomsten die je misloopt omdat je tijdelijk niet meer kunt werken vallen onder letselschade. Bij letselschade horen ook bepaalde uitgaven die je genoodzaakt bent te maken door jouw lichamelijke letsel, zoals bijvoorbeeld medische kosten en kosten voor een hulp in de huishouding. Wanneer je materiële schade hebt, zoals schade aan een voertuig, kan een letselschade expert ook deze schade voor jou claimen.

Je hebt recht op een schadevergoeding wanneer de tegenpartij schade aan jou heeft toegebracht en hiervoor aansprakelijk is volgens de wet. Of en wanneer iemand aansprakelijk is zoeken wij voor je uit!

Hulp nodig bij het claimen van jouw letselschade?

Heb jij hulp nodig bij het claimen van jouw schade? Wil je een advies of een second opinion? Of wil jij meer informatie over Kracht! Letselschade? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul ons contactformulier in of bel ons op 085-2738225. Uiteraard kun je ook een terugbelverzoek achterlaten.

0852738227