Direct gratis advies!

Neem contact met ons op

X
 

Kleur jij altijd netjes binnen de lijntjes? Vind jij het fijn om duidelijke opdrachten te krijgen en hou je ervan om precies te weten wat je moet doen? Dan is deze tekst niet aan jou gericht en kun je verder scrollen.

Wij zoeken namelijk iemand die juist graag zijn eigen werkzaamheden indeelt. Naar iemand die geen manager boven zich duldt en die het juist fijn vindt om zelf te bepalen hoe de werkdag er uitziet. We zijn op zoek naar iemand die het afhandelen van letselschadecasussen niet beschouwt als werk, maar als een passie.

Bij Kracht! Letselschade zoeken we een

FRANCHISENEMER

De Kracht!-familie waar jij als kersverse franchisenemer in toetreedt, bestaat in de meest ideale situatie uit zo’n acht personen. De rol van pater familias wordt nu nog gedeeld door Hans Török en Harry Tehubijuluw, maar er is ruimte voor extra pater of mater. Hans laat wel weten dat het derde hoofd van de familie gerust over een beetje pit mag beschikken: “We willen geen watjes, we willen tijgers.”

Passie gaat voor kennis

Onze ideale franchisenemer kent het klappen van de zweep. Wat ervaring in het vak – lees: een jaar of vijf tot tien – is dus wel een vereiste. Maar kennis is aan te leren. Belangrijker vinden we het dat je passie voor het vak voelt. Dat je bereid bent om het vuur uit je sloffen te lopen voor je klanten en dat ze altijd op je kunnen rekenen. En dat je dit niet doet omdat het zo hoort, maar omdat je het zo voelt.

Kracht! Letselschade is een zogenoemd keurmerkbureau. Onze letselschadespecialisten hebben allemaal een NIVRE-titel en volgen ieder jaar het programma Permanente Educatie om kwaliteit te kunnen blijven bieden. Heb je nog geen NIVRE-titel? Dan hopen we dat je bereid bent om deze te halen, zodat ook jij die kwaliteit voor je klanten kunt garanderen. 

Werk je nu bij een verzekeraar als letselschadespecialist, ben je die hijgende manager in je nek zat en ben je het beu om steeds weer evaluatiegesprekken te voeren over je KPI’s? Ook dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Wat mag je als franchisenemer van ons verwachten?

Wij kunnen wel van alles eisen, maar daar staat natuurlijk ook iets moois tegenover. Om te beginnen werken wij met gunstigere franchisepercentages dan andere letselschadebureaus. Je kunt je werk dus voortaan niet alleen met passie doen, maar je houdt er ook nog eens meer aan over.

Bovendien werken we met een kasstelsel. Met andere woorden: pas als je de betalingen hebt ontvangen, hoef je de fee aan ons af te dragen. Niks voorschieten dus en ook geen voorfinanciering van de btw. Gewoon pas betalen als jij de centen op de rekening hebt staan.  

Vanaf het tweede kwartaal van 2022 gaan we werken met KLEOS van Wolter Kluwer. Alle nieuwe letselschadezaken registreren we vanaf dat moment in een digitaal dossier. Zo kan je ook op je vakantieadres of langs de lijn van het sportveld nog even iets checken in een bepaald dossier, zonder dat je daarvoor de fysieke ordner met gegevens nodig hebt. 

We zeggen bewust ‘kan’, want we begrijpen het ook dat je soms even vrij wilt zijn. Maar mocht je zo iemand zijn die op de meest vreemde momenten met het werk bezig is – hadden we al gezegd dat we jou dan zoeken? – dan heb je die mogelijkheid dus.

En alsof dat allemaal nog niet gunstig genoeg is, ga je ook deel uitmaken van de Kracht!-familie. Als collega’s werken we intensief samen. Dat doen we niet als surrogaat-managers, maar als gelijken die elkaar door middel van kruisbestuiving willen helpen. 

We willen elkaar voortdurend stimuleren om nog beter te worden in wat we doen én het maximale resultaat voor de klant te behalen. En dat kan alleen als we het leuk hebben met elkaar.

Hoe drink jij je koffie of thee?

Heb je na het lezen van deze tekst niet alleen een glimlach op je gezicht, maar denk je direct ‘ja, dit ben ik!’?

Stuur dan je sollicitatiebrief naar hans@krachtletselschade.nl óf laat hieronder jouw gegevens achter. Dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Geef dan meteen door hoe je je koffie of thee het liefst drinkt, dan zetten we vast een bakkie klaar om kennis te maken.

0852738227