Direct gratis advies!

Neem contact met ons op

X
 

Doorverwijzen naar Kracht!

Hoe goed je jouw cliënten ook adviseert, het komt voor dat zich een klant/verzekerde meldt die door een ongeval letsel heeft opgelopen maar geen rechtsbijstandsverzekering heeft afgesloten. Ook komt het veel voor dat klanten/verzekerden zich liever niet laten bijstaan door een rechtsbijstandsverzekeraar, maar wel door een kosteloos werkende letselschade-expert die je thuis bezoekt en een meer persoonlijke benadering heeft. Verzekerden kunnen vaak ook kosteloos een belangenbehartiger in de arm nemen als een Schadeverzekering Voor Inzittenden is afgesloten en de verzekerde zelf schuldig aan het ontstaan van het ongeval is.

Onze Kracht!

Als ondernemers realiseren wij ons het belang van de vertrouwensband tussen jouw bedrijf en je klanten en wij zullen er alles aan doen om deze in stand te houden. Gedurende het schaderegelingstraject kunnen wij je desgewenst op de hoogte houden van het proces. Ook wanneer jouw klant wel voor rechtsbijstand verzekerd is, kunnen wij jouw klant zonder kosten helpen!

Meer weten?

Wil je meer weten over de betrokken werkwijze van Kracht! en wat samenwerken met Kracht! voor jou kan betekenen? Download dan onze brochure of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Vele tevreden assurantiekantoren gingen je voor!

Download brochure

0852738227