Direct gratis advies!

Neem contact met ons op

X
 

Kracht! Letselschade in Vaassen

Kracht! Letselschade heeft drie kantoren in Nederland. Een daarvan staat in het Gelderse Vaassen, in de gemeente Epe. Wanneer je te maken krijgt met letselschade en je woont in de buurt van onze vestiging in Vaassen, dan helpen we je graag vanuit deze vestiging bij de afwikkeling. We zijn er niet alleen voor je als het gaat om de letselschade, maar we helpen je ook bij het claimen van een vergoeding voor de eventuele materiële schade, zoals blikschade of schade aan kleding. Alhoewel dit losstaat van de letselschade, vinden we het wel belangrijk om je ook hierbij terzijde te staan.

Wat is letselschade?

Letselschade is alle schade die je aan je lichaam hebt, het zogenoemde letsel. Het kan dan gaan om zichtbare schade, zoals een gebroken been of open wonden, maar het kan ook gaan om psychische schade die niet direct zichtbaar is. ‘Pijn kun je niet zien', zeggen ze weleens. Maar dat je iets niet kunt zien, betekent natuurlijk niet dat het er niet is. Ook pijnklachten, angstklachten of andere psychische klachten als gevolg van het ongeval, nemen we daarom mee in onze letselschadeclaim.

Dat brengt ons direct op een belangrijk onderscheid binnen de letselschade. Zodra jij je met letselschade bij ons kantoor in Vaassen meldt, dan merk je al snel dat we onderscheid maken in twee soorten letselschade. De letselschade die direct in een geldbedrag uit te drukken is en in de letselschade waarvoor dat niet geldt. 

Als je zorgkosten moet maken die de zorgverzekeraar niet vergoedt, dan is meestal wel duidelijk hoe groot die schadepost is. En heb je als gevolg van het ongeluk een huishoudelijke hulp nodig, dan weet je ook welk bedrag deze hulp in rekening brengt. Aan deze zogenoemde letselschade hangt een duidelijk prijskaartje.

Voor de pijnklachten is dat een ander verhaal. Hoe groot is het leed dat je ervaart, uitgedrukt in een geldbedrag? Die vraag is veel lastiger te beantwoorden. De letselschade die moeilijker in een geldbedrag uit te drukken is, noemen we immateriële letselschade. Dit staat tegenover de materiële letselschade of de letselschade die wel in geld uit te drukken is.

Hoe wij te werk gaan hebben wij visueel samengevat in ons stappenplan.

Download ons stappenplan

 

Regelt Kracht! Letselschade Vaassen dan ook het smartengeld?

Jazeker. Maar wat is smartengeld precies? We hadden het hierboven al even over de immateriële en de materiële letselschade. Smartengeld is een letselschadevergoeding voor het leed dat een slachtoffer ervaart als gevolg van het ongeval. Voortdurende pijn bijvoorbeeld. Of slapeloosheid. Het smartengeld is een compensatie voor dit leed.

Wanneer je Kracht! Letselschade Vaassen inschakelt om jouw letselschade af te handelen, dan houden we uiteraard ook rekening met het smartengeld. Na het ongeval bezoeken we je thuis in Vaassen en brengen we de letselschade in kaart. We bespreken de situatie van het ongeval. Was het een bedrijfsongeval, een verkeersongeval, een incident met een dier of is er bijvoorbeeld een medische fout gemaakt? Aan de hand van jouw informatie en het aanwezige bewijsmateriaal gaan we aan de slag met het aansprakelijk stellen. De aansprakelijke partij kan een andere verkeersdeelnemer zijn, maar ook een werkgever of een verzekeraar.

Kom jij in aanmerking om smartengeld te claimen? Je ontdekt het met onze letselschadecheck.

Doe de letselschadecheck

 

Een vaste contactpersoon

In het gehele letselschadeproces houden we je op de hoogte van de vorderingen. Bel ons ook gerust als je nog vragen hebt of als je iets met ons wilt bespreken. Ook voor het aanvragen van een voorschot, kun je bij Kracht! Letselschade Vaassen terecht. Je krijgt je eigen letselschade-expert toegewezen. Zo hoef jij je verhaal niet keer op keer te herhalen en weet je wie er aan de afhandeling van jouw letselschadeclaim werkt.

Meer weten?

Wist je trouwens dat wij je kosteloos bijstaan in het gehele proces? De kosten ervan verhalen we op de aansprakelijke partij. Heb jij letselschade opgelopen en wil je dat wij voor jou aan de slag gaan om deze letselschade te verhalen op de aansprakelijke partij? Neem dan contact met ons op.

Contact
0852738227