Direct gratis advies!

Neem contact met ons op

X
 

Hoe werken we bij letselschade in de omgeving van Apeldoorn?

Wij werken met verschillende letselschadespecialisten die er alles aan doen om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het verhalen van de letselschade. Met ruim 25 jaar aan ervaring weten we wat we moeten doen om de letselschade met succes te claimen. Onze letselschadespecialist bezoekt je gewoon thuis in Apeldoorn om eerst in kaart te brengen wat de omvang van de letselschade is. Na het eerste gesprek zal er soms wat meer en soms wat minder contact zijn. Dat hangt helemaal af van het verloop van de procedure. Heb je vragen, dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

De letselschadespecialist die zich inzet voor jouw letselschade blijft gedurende het hele proces dezelfde persoon. Wel zo fijn, omdat je dan maar een keer je verhaal hoeft te vertellen en jouw contactpersoon altijd op de hoogte is van wat er speelt. Voor het afhandelen van de letselschade kan het nodig zijn dat de letselschadespecialist je thuis in Apeldoorn bezoekt, maar soms zullen afspraken ook telefonisch plaatsvinden. We hechten waarde aan persoonlijk contact en vinden het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij het afhandelen van de letselschade. Vind je een bepaalde vorm van contact prettig of juist niet, geef dit dan bij ons aan.

Kracht! Letselschade heeft meerdere locaties in Nederland en heb je letselschade opgelopen in de omgeving van Apeldoorn, dan zullen onze specialisten je vanuit het kantoor in Vaassen begeleiden.

Hoe Kracht! Letselschade te werk gaat? Dat lees je in ons stappenplan!

Download ons stappenplan

 

Wat is letselschade?

Letselschade is alle schade die een relatie heeft met letsel. In de meeste gevallen zal letselschade ontstaan door een ongeluk, bijvoorbeeld door een verkeersongeval of een arbeidsongeval. Maar letselschade kan ook ontstaan door een medische fout of door toedoen van een dier.

Stel dat je betrokken raakt bij een auto-ongeluk in Apeldoorn en daar letselschade bij oploopt. Al het letsel nemen we dan mee in de letselschadeclaim. Dat betekent dat we niet alleen kijken naar het lichamelijke letsel dat je oploopt, maar ook naar de psychische gevolgen van het ongeluk. Ben je bijvoorbeeld angstig om sinds het ongeluk weer in de auto te stappen of heb je blijvende pijnklachten, dan heeft dit invloed op de manier waarop je je leven kunt leven. Als dit het geval is, dan zorgen onze letselschadespecialisten ervoor dat je ook voor die letselschade een letselschadevergoeding krijgt. De letselschadevergoeding voor de psychische schade noemen we ook wel het smartengeld.

Als we even teruggaan naar het auto-ongeluk in Apeldoorn, dan kan het zo zijn dat je naast de letselschade ook schade aan de auto hebt, de zogenoemde blikschade. Blikschade is een ander soort schade dan letselschade. Toch kan de letselschade-expert je ook helpen bij het afhandelen van blikschade die een relatie heeft met het letsel waarvoor je deze specialist hebt ingeschakeld. Geef het daarom altijd aan als er ook nog andere schade is dan de letselschade.

Welke letselschade kun je claimen?

We hadden het hierboven al even over psychische schade die je oploopt door een ongeval. Binnen de letselschade maken we onderscheid tussen de materiële letselschade en de immateriële letselschade. Dit kan soms voor wat verwarring zorgen, omdat materiële letselschade niet gaat over blikschade. De materiële letselschade is alle letselschade waarvan direct duidelijk is wat het kost. Het gaat dan bijvoorbeeld om de medische kosten die de zorgverzekeraar niet vergoedt, maar ook om hulp in de huishouding die je nodig hebt door het ongeval. Hebben we het over de immateriële letselschade, dan gaat het over het leed dat je ervaart als gevolg van het ongeval. Hierbij kun je denken aan stressklachten, angsten, pijnklachten of andere psychische gevolgen van het ongeluk die niet zo makkelijk in een geldwaarde uit te drukken zijn. Onze letselschade-experts helpen je om wel een bedrag aan deze immateriële schade te hangen en zij zorgen ervoor dat de aansprakelijke partij hiervoor smartengeld aan je betaalt.

Kom erachter of jij in aanmerking komt om jouw letselschade te claimen door de letselschadecheck te doen.

Doe de letselschadecheck

 

Wat kost het om jouw letselschade in Apeldoorn te verhalen?

Wanneer wij in Apeldoorn voor je aan de slag gaan om jouw letselschade op de aansprakelijke partij te verhalen, dan is onze dienstverlening voor jou in de meeste gevallen gratis. De kosten ervan nemen we namelijk op in de schadeclaim en verhalen we op de partij die aansprakelijk is voor het letsel.

Meer weten over het verhalen van jouw letselschade in Apeldoorn? Neem dan contact met ons op. 

Contact
0852738227