X

Bel me terug

Laat je naam en nummer achter

 

Joyce van der Eng

Al direct na mijn opleiding directiesecretaresse/managementassistent aan het Schoevers College heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de letselschadebranche bij een letselschadekantoor te Amsterdam. De branche sprak mij direct enorm aan. Met name het helpen van de slachtoffers. Vaak staat hun wereld op zijn kop en weten zij niet wat hun rechten zijn. Door deze hulp te bieden kunnen de slachtoffers zich richten op het herstel en hoeven zij hun kostbare tijd niet te stoppen in het uitzoeken waar zij recht op hebben.

Dit is inmiddels 10 jaar geleden en sinds 5 jaar werk ik met heel veel plezier als office manager voor Menno in een prachtig kantoorpand in de binnenstad van Alkmaar. Door Menno te ondersteunen in de secretariële werkzaamheden geef ik hem meer vrijheid te doen waar hij goed in is; de slachtoffers bijstaan en er zorg voor te dragen dat hun letselschadezaak op een deskundige manier afgehandeld wordt. Hierdoor is ruimte voor een persoonlijke benadering richting onze cliënten hetgeen een fijne sfeer creëert.

Met veel plezier reis ik 4 dagen per week naar mijn werk om daar de slachtoffers bij te staan. Ik bied graag een luisterend oor aan onze cliënten en ik vind het belangrijk dat zij zich gehoord voelen. Bij Kracht! Letselschade zit ik op de juiste plek, want daar staat het slachtoffer centraal!