X

Bel me terug

Laat je naam en nummer achter

of bel direct 085-2738225

 

Na een ongeval met letsel staat jouw leven even stil. Er komt veel op je af. Je hebt fysieke en misschien ook wel mentale schade en kunt dagelijkse bezigheden niet langer uitvoeren. Heb je hulp nodig na letselschade? Dan is Kracht! er voor jou! Wij zijn jouw letselhelpdesk en nemen alle zorgen uit handen terwijl we strijden voor je belangen. Wij doen er alles aan om een passende schadevergoeding te realiseren, want daar heb je recht op!

Ik heb letselschade

Heb je letsel opgelopen door toedoen van een derde? Dan zijn wij jouw grip op letselschade. Wij helpen jou na letsel door:

  • Een verkeersongeval
  • Een medische fout
  • Een arbeidsongeval
  • Wegbeheerderszaken
  • Dieren

Letselhelpdesk voor al jouw vragen

Heb je letsel opgelopen door bijvoorbeeld een fietsongeval of een hondenbeet, maar weet je niet hoe je verder moet? Met alle vragen die je hebt over letselschade, kun je bij onze letselhelpdesk terecht. Onze ervaren letselschade specialisten helpen jou vervolgens verder. Wanneer blijkt dat het ongeval buiten jouw schuld om heeft plaatsgevonden kunnen wij jouw zaak overnemen en gaan wij de strijd aan met de tegenpartij. Ons doel is altijd om een passende schadevergoeding te verhalen, zodat jij verder kunt met je leven.

Letselhelpdesk voor second opinion

Heb je letsel opgelopen en lukt het jouw belangenbehartiger niet om een passende schadevergoeding voor je te verhalen? Dan kun je een second opinion aanvragen bij Kracht! Letselschade. Wij bekijken jouw dossier kosteloos en adviseren jou over de mogelijkheden. Wanneer wij denken dat er meer uit te halen valt, dan nemen wij de behandeling over. Hier zitten voor jou geen kosten aan verbonden!

Waarom Kracht?

Waarom zou je kiezen voor Kracht? Wij helpen slachtoffers van letselschade en weten dat er veel op hen af komt. Wij ontzorgen jou zodat je uiteindelijk de regie over je eigen leven weer terug krijgt. Wij behandelen je zoals wij zelf in een dergelijke situatie behandeld willen worden. Daarbij zullen wij alles doen om met onze partners op medisch en juridisch gebied jouw recht te halen. Dat is onze kracht!

Meer weten?

Wil je meer weten over Kracht! Letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

0852738227