X

Bel me terug

Laat je naam en nummer achter

of bel direct 085-2738225

 

Wanneer jij na een ongeval letsel oploopt dan staat jouw leven even stil en komt er veel op je af. Door het ongeval heb je fysieke schade opgelopen waardoor je niet alle dagelijkse bezigheden meer uit kunt voeren. Door het letsel kun je wellicht niet meer werken, heb je moeite met huishoudelijke taken of kun je niet meer naar school. Soms is jouw letsel zo ernstig dat je je zorgen maakt over de toekomst. Kun je ooit nog aan het werk, of word je door blijvend lichamelijk letsel afgekeurd?

Schade claimen

Wanneer jij zelf niet aansprakelijk bent voor het ongeval kun je de schade verhalen bij de tegenpartij. Dit kun je het beste door een letselschadespecialist laten doen. Deze staat jou bij en doet er alles aan om een passende schadevergoeding te realiseren. Want daar heb je recht op.

Wij van Kracht! Letselschade zijn jouw grip op letselschade. Wij omarmen je, nemen alle zorgen uit handen en geven je kracht om door te gaan. Wij gaan de strijd met de tegenpartij aan met als doel het realiseren van een passende schadevergoeding.

Wie is verantwoordelijk voor jouw letsel?

Wat moet je doen wanneer je slachtoffer bent van letselschade? Wij begrijpen dat je niet lang in onzekerheid wilt zitten en daarom plant een van onze letselschadespecialisten zo snel mogelijk een afspraak in. Deze afspraak kan bij ons op kantoor plaatsvinden, maar wij komen ook graag bij je thuis of in het ziekenhuis langs. Wij onderzoeken of er iemand aansprakelijk gesteld kan worden voor jouw schade en stellen deze partij aansprakelijk.

Onze Kracht!

Wij van Kracht! Letselschade zijn er altijd voor jou! Voor ieder slachtoffer van letselschade zetten wij ons in en wij gaan door tot het eind! Wij geloven namelijk dat iedereen het recht heeft om na een ongeval weer een goed leven te leiden en zullen er daarom ook alles aan doen om dit te realiseren.

Door onze jarenlange ervaring in de letselschadebranche, waar wij ieder al meer dan 25 jaar klaar staan voor slachtoffers van letselschade, kunnen wij ieders persoonlijke situatie goed inschatten en stippelen wij samen een goede strategie uit om privé en financieel weer grip op je leven te krijgen.

Onze vestigingen

Wij werken vanuit drie vestigingen: Alkmaar (Noord-Holland), Hoorn (Noord-Holland) en Vaassen (Gelderland). Zo zijn wij altijd dichtbij en kunnen wij in een groot gedeelte van Nederland gemakkelijk hulp bieden bij letselschade.

Meer weten over Kracht! Letselschade?

Ben je slachtoffer van letselschade en wil je gratis hulp en advies? Dan staat ons krachtige team aan letselschadespecialisten voor jou klaar! Benieuwd naar onze werkwijze? Of wil je direct contact?

0852738227