X

Bel me terug

Laat je naam en nummer achter

 

De situatie van de heer C

De heer C staat op de 11e van de 11e stil op de A2 vanwege filevorming. Het is avondspits en het regent hard. Plots komt er een auto met een klap bij hem achteropgereden. Door de klap vliegt zijn mobiele telefoon uit de houder op de grond. Doordat de heer C zijn voet op de rem had, voorkomt hij dat hij op zijn voorganger botst. Met hemzelf lijkt ook alles goed te gaan.

Als hij thuis is heeft hij toch hoofdpijn en last van zijn nek en schouders. Hij probeert de schouders en nek warm te houden en in te smeren. Tevens neemt hij wat pijnstillers, maar de klachten blijven. Hij gaat naar de huisarts, die ook constateert dat hij beperkt is in zijn bewegingen met de schouders en nek. Hij wordt doorverwezen naar de fysiotherapeut.

Gratis hulp en advies van Kracht! Letselschade 

Op zijn werk wordt hij in de luwte gehouden en als het niet gaat mag hij naar huis (wat hem wel een verlofdag kost). Voor de zekerheid neemt de heer C contact op met Kracht! Letselschade en begin december is Harry bij hem thuis geweest. Vanaf dat moment neemt Harry de zaak in behandeling en hoeft de heer C zich alleen maar met zijn herstel bezig te houden.

Een passende vergoeding 

De heer C heeft rust en is blij dat zijn belangen nu in goede handen zijn.Zijn herstel vordert langzaam maar zeker, doordat hij de kans krijgt regelmatig naar de fysiotherapeut te gaan. In maart komen de heer C en Harry overeen dat het dossier gesloten kan worden, waarna de heer C zijn totale schade vergoed krijgt en daarbij ook een smartengeld vergoeding. Zijn opgenomen verlofdagen krijgt hij vergoed, net als de herstelkosten van de telefoon en het voertuig. Ook alle fysiotherapie behandelingen krijgt hij natuurlijk vergoed.

Wederom een zeer tevreden klant.