X

Bel me terug

Laat je naam en nummer achter

of bel direct 085-2738225

 

De werkgever vervoerde hem naar een huisarts. Daar werd slechts een verband aangebracht. Verdere medische zorg en doortastendheid bleef uit. Een bezorgde buurvrouw zag de volgende dag de wonden en schakelde de FNV in. De werknemer werd voor anderhalve week opgenomen in het Brandwonden Centrum te Beverwijk. Indien de vakbond niet betrokken was geraakt zou het slachtoffer aan zijn lot zijn overgelaten en waren de gevolgen mogelijk nog ernstiger geweest.

 

Kosteloos advies met tolk 

Via onze tolk hebben wij contact kunnen krijgen met het slachtoffer en hem kosteloos advies gegeven. We hebben hem uitgelegd wat hij kan ondernemen en op welke wijze de contacten met o.a. de medici, het uitzendbureau, de inlenende werkgever, de Arbeidsinspectie en het UWV verlopen. De aangeboden hulp werd bijzonder door hem gewaardeerd. Hij besloot zijn belangen door ons, Kracht! Letselschade, te laten behartigen.

 

De aanhouder wint

Onze Poolse tolk heeft vervolgens een afspraak met de cliënt gemaakt om hem, samen met onze letselschade-expert, in het ziekenhuis te bezoeken. Door alle consternatie en de berichten in de media wilde het ziekenhuis ons geen toegang verlenen. Wij lieten het er uiteraard niet bij zitten. Op het parkeerterrein van het ziekenhuis konden wij met behulp van een videoverbinding, alsnog het intakegesprek met het slachtoffer voeren. De week daarop werd onze cliënt uit het ziekenhuis ontslagen en bezochten we hem thuis. Wij hebben de cliënt nader geïnformeerd, geadviseerd en de vervolg stappen doorgenomen.

 

Betrokkenen zijn aansprakelijk gesteld

Inmiddels zijn zowel het uitzendbureau als het bedrijf waar het ongeval heeft plaatsgevonden aansprakelijk gesteld voor het ontstaan van het bedrijfsongeval. Daarnaast wordt medische informatie ingewonnen om de claim in medische zin te onderbouwen. Een van de, met ons samenwerkende medisch adviseurs, zal de cliënt adviseren. Kracht! Letselschade zal voor de cliënt de geleden en nog te lijden materiële schade op het gebied van arbeid en inkomen, de medische kosten, het huishouden, reiskosten et cetera, vorderen. Ook zal een vergoeding voor smartengeld, ook wel immateriële schadevergoeding genaamd, worden gevorderd.

Waarschijnlijk volgen er nog vele medische behandelingen, waaronder diverse hersteloperaties. Met toestemming van onze cliënt houden wij ook het FNV op de hoogte van de verdere vorderingen. 

 

Hulp nodig bij het claimen van jouw letselschade?

Is jou ook een ongeval overkomen en wil je gebruik maken van onze kosteloze hulp bij het claimen van jouw schade? Wil je een advies of een second opinion? Of wil jij meer informatie over Kracht! Letselschade? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Vul ons contactformulier in of bel ons op 085-2738225. Uiteraard kun je ook een terugbelverzoek achterlaten. Wij zijn er om je te helpen!

0852738227